Justinas Kapkovičius

Delfi rytas. Virtuvės šefo idėjos, kaip panaudoti šventinius maisto likučius naujam patiekalui

Po švenčių atsidarę šaldytuvą dažniausiai ten rasime daugybę pilnų maisto likučių dubenėlių, plastikinių indelių, lėkščių ir puodelių....

Mitai apie moteris profesionalioje virtuvėje sklaidosi: tarptautiniame konkurse Lietuvą garsins jaunoji kulinarė

Spalio mėnesį Maskvoje įvyks kasmetinio jaunųjų virtuvės talentų konkurso „ San Pellegrino Young Chef “ regioninis finalas. Jame Lietuvai...

Išrinkti geriausi vyno ir desertų deriniai Lietuvoje

Pirmadienį vykusiame vyno ir desertų derinių čempionate „Wine + Dessert 2018“ pagrindinį – Auksinių šakučių – prizą iškovojo restorano...

The Best Restaurant in Lithuania has been awarded: Martynas Praškevičius triumphed for the second time

The best restaurant in Lithuania has been awarded to kitchen chef Martynas Praškevičius' "Džiaugsmas" ("Joy"). The contest has been running for three...

Išrinktas geriausias Lietuvos restoranas: antrą kartą triumfavo Martynas Praškevičius (2)

2018 m. geriausiu Lietuvos restoranu pripažintas virtuvės šefo Martyno Praškevičiaus „Džiaugsmas“. Trečius metus iš eilės vykstančiuose 30...