Justė Parnarauskienė

Gydytoja atkreipė dėmesį į galingą antioksidantą: patarė, kaip gauti su maistu

Kovo 20 d. minima tarptautinė laimės diena, kurios metu skatinama atkreipti dėmesį į žmonių psichologinės, fizinės ir socialinės savijautos...

Dietologė – apie populiarų augalą: mažina ne tik peršalimo simptomus, bet ir vėžio bei Alzheimerio riziką

Žiemai įpusėjus, neišvengiamai prasideda peršalimo ligų sezonas, tad vis dažniau tiesiame ranką į karšto gėrimo puodelį. Šaltuoju metų laiku...

Uogos, itin padedančios širdžiai ir kraujagyslėms: mažina cholesterolį, padeda kovoti su lėtinėmis ligomis

Netrukus prasidės kone ilgiausiai išsilaikančių uogų – spanguolių – sezonas. Rugpjūčio pabaigoje derančios rūgščios uogos yra vienintelės,...

Gydytojos pasakė, kodėl riebalai tokie svarbūs vaikams ir kokios galimos rizikos, jei maiste jų trūksta

Kada žmogus išgyvena didžiausią augimo šuolį? Taip, pirmaisiais gyvenimo metais. O pirmasis mėnuo kūdikio gyvenime išskirtinis tuo, kad tuo metu...

Kūdikio primaitinimas: ko nerasite šiuolaikinėse rekomendacijose ir kokia didžiausia tėvų užduotis?

Kai kūdikis artėja prie pirmųjų šešių gyvenimo mėnesių, vien motinos pieno ar pieno mišinio jam nebeužtenka. Tam, kad gautų visų reikalingų...