Gydytoja dietologė

Sveikatos receptas. Dietologė: bulvės – sveika, o skaičiuoti kalorijas – pavojinga

Dietų kultūra užvaldžiusi pasaulį. Žmonės baiminasi valgyti bulves, duoną, riebalus. Gydytoja dietologė, psichoterapeutė Rasa Audickienė...

Rodiklis, apie kurį daugelis net nežino: jį verta stebėti tiems, kas nori numesti svorio

Sverti maisto porcijas, skaičiuoti kalorijas, atsisakyti angliavandenių ar pridėtinio cukraus – visam tam žmonės ryžtasi, kad atsikratytų...

Produktai, su kuriais nepatartina vartoti grikių, bet retas tai žino

Nors įprastai grikius valgome pusryčiams , jie puikiai tinka tiek pietums, tiek vakarienei. Šias kruopas galima panaudoti ruošiant daugybę patiekalų:...

Dr. Edita Gavelienė pasakė, kodėl nereikėtų bijoti rinktis šaldytas žuvis: viskas priklauso nuo to, kaip jas atitirpinsite ir apdorosite pasakė, kuri žuvis vertingiausia, o kurios geriau vengti

Ar galėtumėte įsivaizduoti žiemos švenčių vaišių stalą be žuvies patiekalų? Silkutė, žuvienė, tešloje apkepta žuvis ar net visą šeimą...

Gydytoja dietologė pasakė, kiek mandarinų per dieną galima suvalgyti: perdozavimą išduoda tam tikri simptomai (2)

Žiemos švenčių laukimas dažnam asocijuojasi su sniegu, jaukiais vakarais prie židinio bei gardžių kepinių kvapais. Pavyzdžiui, cinamono,...

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10