Guoda Azguridienė

Gurmanų ir kalėdinių dovanų Meka: kitos panašios Lietuvoje nėra

Didžiulis gurmaniškų sūrių ir kumpių asortimentas, jūros gėrybės, kitur neparduodami „Premium“ klasės produktai, unikalios dovanos rinktinio...

Kefyras ar jogurtas? Mitybos ekspertė – apie tai, kuris dešimtimis kartų naudingesnis, ir kodėl verta rinktis riebesnį

Seniau, prieš keliasdešimt metų, kefyras asocijuodavosi su labai paprastu, dažniausiai valgyklose aptinkamu pigiu gėrimu . Prieš kokį 10 metų...

Ekspertai pataria, kaip nepasiklysti produktų ženklinimo labirintuose: kai ką išmanyti privalu kiekvienam

Produktų ženklinimo taisyklės visada grindžiamos nauda vartotojui, tačiau pastarieji nebūtinai tą naudą gauna. Žmogui tikrai patogu skaityti...

Alyvuogių aliejaus nauda sveikatai – begalinė: patarė, kaip išsirinkti geriausią ir sveikiausią

Nors apie alyvuogių aliejaus nauda sveikatai žino visi, tačiau ne visi moka jį tinkamai naudoti. Pasak maisto specialistės Guodos Azguridienės ,...

Ekspertė pasakė, kodėl neverta maisto kepti ant alyvuogių aliejaus: darote sau meškos paslaugą (1)

Ekspertai teigia, jog neteisinga alyvuogių aliejų vertinti tiesiog „šis tinka salotoms, o šis kepti“. Tiesa, Lietuvoje tai vis dar populiariausi...