Grybiena

Lietuvos miškuose – pavasarinių grybų galybė: Paltanavičius pasidalijo receptu (28)

Lietuviams grybavimas tvirta tautinė tradicija, kurią patys nekantriausi pradeda puoselėti ankstyvą pavasarį. Tuo labiau, kad šio sezono pradžia...

Aukštaitiškame ūkyje – japoniškų grybų gėrybės: už kilogramą reiktų sumokėti 15 eurų (10)

Tradiciniame lietuvių ūkyje pastaruoju metu ėmė populiarėti iš Rytų Azijos atkeliavę grybai šitakiai, kitaip – valgomieji danteniai....

Miškuose vyksta tikras karas: vos pamatę pareigūnus, įžūlus pažeidėjai sprunka, prasideda įnirtingos gaudynės (435)

Važinėjimas keturračiais gamtoje - vis populiarėjantis pramogos būdas, tačiau pati gamta nuo to vis dažniau nukenčia. Pačius neatsakingiausius šių...

Ūkininkai Žemaitijoje rado aukso gyslą: užsakymų tenka net atsisakyti (128)

Grybų auginimo technologija yra gerokai sudėtingesnė nei kitų žemės ūkio kultūrų, visgi ši sritis ūkininkams ir verslininkams – įdomi....

Ūkininkai tikisi „įdarbinti“ kieme augantį ąžuolą (5)

Anykščių rajono jaunieji ūkininkai Kotryna ir Algimantas Meidai prieš porą metų įsteigė smidrų ūkį.