Gerdvilas Žalys

Atviras Užkalnio laiškas: leisk diletantę į restoraną, užlips ir ant stalo (40)

Aš niekada nesipliekiu su kitais maisto apžvalgininkais Lietuvoje - dažniausiai juos ignoruoju. Kelis esu tiesiog blokavęs Feisbuke, kad man nuotaikos...

Po naujo meniu pristatymo vyno bei maisto žinovė kirto „Stikliams“: nusileiskite ant žemės (11)

Maisto žinovai ir kritikai apniukusį lapkričio trečiadienį susirinko į šviesų restorano „Relais & Châteaux Stikliai Hotel“ naujojo meniu...

„Stiklių“ restoranas atsinaujino ir atvertė naują lietuviškos gastronomijos puslapį (2)

„Relais & Châteaux Stikliai Hotel“ restorane šefas Gerdvilas Žalys , kurdamas naują meniu, užsibrėžė atgaivinti multikultūrinį Vilniaus...

Prestižinio restorano šefas ėmėsi misijos – lietuviams lauke pateiks išskirtinę prancūzišką vakarienę

Bendruomeniškumo jausmą skatinantis baltasis piknikas Le Dîner en Blanc Vilniuje skelbia apie naują, itin intriguojančią draugystę su Vilniaus...

Per pietų pertrauką apsilankė „Stikliuose“: 75 eurus išleisti vieną kartą per mėnesį – verta (27)

Aš labai mėgstu kontrastus, nes tai dar viena galimybė pažinti ir išbandyti ką nors naujo. Tad jeigu praėjusią savaitę vienam kartui jus kviečiau...