Briuselio kopūstas – nedidelė, tačiau ypatinga nauda sveikatai pasižyminti daržovė. Kuo daugiau šie kopūstai auga, tuo daugiau įprastųjų...
Spaudžiant šalčiui, trumpam pamirškite apie kūno centimetrus ir šiek tiek atsipalaiduokite. Bent savaitgaliais. Tiesiog graudu žiūrėti į žmones,...
Ne tik lietuviai gali pasigirti gardžiais šašlykais – tradicinėse gruzinų, uzbekų ir armėnų virtuvėse čirška ne ką mažiau viliojanti mėsa....
Mitybos specialistai ragina dažniau valgyti vištieną, nes šią mėsą organizmas lengviau įsisavina negu kitų gyvulių mėsą dėl nedidelio kiekio...
Viskas kaip ir paprasta – druska, actas ir svogūnai paruošti. Pasidalinsiu savo patirtim marinuojant svogūnus, tėra keletas papildomų veiksmų ir...