Garnyrai

Daržovių ekspertė apie kopūstų pusbrolius – Briuselio kopūstėlius: tinkamai paruošus kartumas dingsta, o nauda – didžiulė (1)

Briuselio kopūstas – nedidelė, tačiau ypatinga nauda sveikatai pasižyminti daržovė. Kuo daugiau šie kopūstai auga, tuo daugiau įprastųjų...

Žiemos klasika – traškūs ir sultingi šonkauliai, kuriuos paruošite per valandą (1)

Spaudžiant šalčiui, trumpam pamirškite apie kūno centimetrus ir šiek tiek atsipalaiduokite. Bent savaitgaliais. Tiesiog graudu žiūrėti į žmones,...

Gruziniškas, uzbekiškas ar armėniškas šašlykas: kurio nė nereikia marinuoti (1)

Ne tik lietuviai gali pasigirti gardžiais šašlykais – tradicinėse gruzinų, uzbekų ir armėnų virtuvėse čirška ne ką mažiau viliojanti mėsa....

Lietuvis niekada nesuprastų tokios kainos: už vištienos kilogramą – 60 eurų (3)

Mitybos specialistai ragina dažniau valgyti vištieną, nes šią mėsą organizmas lengviau įsisavina negu kitų gyvulių mėsą dėl nedidelio kiekio...

Marinuoti svogūnai garnyrui

Viskas kaip ir paprasta – druska, actas ir svogūnai paruošti. Pasidalinsiu savo patirtim marinuojant svogūnus, tėra keletas papildomų veiksmų ir...