Nors Inga Haakonen Norvegijoje gyvena jau 18 metų, nėra savaitės, kad namuose ant stalo negaruotų lietuviški patiekalai . Mėgstanti sukinėtis...
Šį kartą Delfi Maistas pabandė išsiaiškinti, kokie šprotai skaniausi. Parduotuvėje įsigijome penkis skirtingus šprotų indelius. Keturi iš jų...
Marinuotų agurkėlių pasirinkimas Lietuvos prekybos centruose – stulbinančiai gausus. Kokių tik nerastumėte – su garstyčiomis, su česnakais, su...
Vėl prasidėjęs karantinas privertė sukti galvą, ką naujo kiekvieną dieną reikėtų pagaminti savo virtuvėje. Juk restoranai ir kavinės užsidarė,...
Portalas Delfi tęsia kulinarinių išbandymų ciklą „ Eksperimentas virtuvėje “. Šį kartą mėginame išsiaiškinti, kaip ir kokios tekstūros...