Don Simon

Užkalnis. Šio restorano neturėtų būti, bet jis pergyveno pandemiją ir toliau gyvena

Kažkada esu apie šį restoraną rašęs. Jo neturėtų būti, bet jis vis tiek yra Vilniuje, ir, kad ir kaip būtų keista, gyvena jau daug metų.

Neatsitiktinis kavinės interjeras: kaip darant bet kokią produkto reklamą čia turi nusipiešti psichologinį vartotojo portretą (1)

Kodėl vienuose restoranuose jaučiamės lyg namie, o kituose nepatogiai – tarsi ne savame kailyje? Ne tik pavadinimas ar maistas lėkštėje, bet ir...

Vienos Vilniaus picerijos istorija: karantiną išgyventi padėjo pastovūs klientai – kartais ateidavo įsigyti tik gėrimų

Šiandien kavinės, restoranai, pramogų centrai gali kiek lengviau atsipūsti – švelnėjantis karantinas leidžia vis daugiau žmonių sugrįžti į jų...

Atsakingas požiūris. Realus žvilgsnis į smulkų verslą: sustiprėsime, bet atsigauti greitai nepavyks

Šiandien daug diskutuojama apie Vyriausybės pagalbą verslams. Ir nors ji nenuginčijamai yra būtina, ar pačios įmonės bando padėti sau, kad...

Užkalnis restoranui: jūs geriau toliau meniu spausdinkite, o aš valgysiu kitur (15)

Kartais būna taip, kad žmonės dirba visai ne tai, kas jiems geriausiai gaunasi. Yra Seimo nariai ir Vyriausybės atstovai, kuriems reikėtų būti...