Čili

Maisto technologas atskleidė, ką būtina žinoti kepantiems vištieną ir koks vištienos marinatas yra šio sezono „bomba“ (10)

Ar žinote, į kokius esminius dalykus reikia atkreipti dėmesį ruošiant vištieną? „Vilniaus paukštyno“ naujų produktų kūrimo technologas...

Ilgaamžiškiausia šalies picerija papasakojo, kaip gimsta nauji patiekalai ir kur slypi nenugalimų skonių paslaptis

Daugiau kaip dvidešimtmetį skaičiuojantis restoranų tinklas „Čili pizza“ savo populiarumo nepraranda ir šiais laikais, kai aplink duris atveria vis...

Užkalnis skanavo vaivorykštines picas: „daugiau tokių drąsių verslų“ (588)

Šiaip picos savaime nėra ideologinis gaminys. Gimusios kažkada skurdžiuose Italijos pietuose, iš tešlos, pomidorų padažo ir ko buvo namie (o jeigu...

Pabodo grilyje kepta mėsa? Išbandykite tris nesudėtingus jūrų gėrybių ant grilio receptus (2)

Nusibodo ant žarijų kepti šašlykus ? Tuomet pamėginkite kepsninėje pačirškinti aštuonkojį, krevetes ar kalmarus. Šias jūrų gėrybes šiandien...

„Kalorijas deginantis“ maistas: dietistė išaiškino, tai tiesa ar mitas (3)

„Dažnai žmonės internete ieško informacijos, kuri pateisintų jų lūkesčius: kaip be pastangų sumažinti svorį, kaip nesportuojant ir vartojant...

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10