Čili

Alfas mieste. Ananase gardžiai kepta žuvis

Bekepant žuvis vis išsausėja? O gal nepavyksta išgauti visus pribloškiančio skonio? To dar tikrai nebandėte! Kepkite žuvį ananase. 2 jaunų...

Alfas mieste. Dešimtsluoksnis šeimyninis „burgeris“

Kaip pagaminti mėsainį, jog jis priblokštų svečius? Alfas pataria: ruoškite dešimties sluoksnių, sultingą ir tikrai abejingų nepaliekantį...

Samosos – šiems burnoje tirpstantiems traškiems pyragėliams su gardžiai aštria avinžirnių pasta sunku atsispirti

Samosos yra mėgstamas užkandis Pietų Azijos virtuvėje, ypač Indijoje, Nepale ir Pakistane. Šioms burnoje tirpstančioms traškioms piramidėms su...

Marinuoti pomidorai – šitaip paruošti puikiai išsilaikys iki pat pavasario

Kai nebesuvalgome, pats metas marinuoti pomidorus . Žiemos metą atidarytas stiklainis su marinuotais pomidorais bus puikus garnyras prie mėsos ,...

Lietuvės ir latvio įkurtoje sūrinėje gimsta kiprietiški, gruziniški, bulgariški sūriai – vienas jų tapo šios vasaros topu (1)

Iš lietuvės ir latvio meilės gimę sūriai šiandien – vieni geidžiamiausių šalyje. Eglės ir Roberto Liutonyse įkurta sūrinė „Ostvalds...

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10