Bourbon

LNOBT baleto artistai neigia mitus apie savo profesiją

Paskaičiuota, kad kasdien repetuojanti baleto šokėja per mėnesį suavi po penkiolika porų puantų, o vienam spektakliui balerinai gali prireikti tiek...

Kavos pupelių pasirinkimas: kaip atskleisti visai kitą šio gėrimo skonį?

Ar vis dar nustembate, kai užsisakinėjant kavą kavinėje, barista paklausia, kokių kavos pupelių norėtumėte? Nors kavos ritualu dažnai mėgaujamės...

Princesių Di Bourbon gyvenimas primena pasaką: formalių įsipareigojimų neturi, bet nesikuklina taškyti pinigų karališkai prabangai (1)

Karališkųjų šeimų gerbėjai paprastai gali tik žvilgtelėti, kaip jų numylėtiniai atrodo per oficialius renginius. O štai dvi princesės iš...

Virtuvės šefas Artūras Braslauskas: apie populiariausius gatvės maisto patiekalus ir kaip juos pasigaminti namuose RECEPTAI

Gatvės maisto mada, kurią daugelis sieja su amerikietiška kultūra, pamažu užkariauja ir lietuvių širdis. Pasak „Santa Maria“ virtuvės šefo...

Garsus virtuvės šefas paaiškina: vienoks kepimo būdas bus reikalingas tobuliems šonkauliukams, kitoks – takams ar mėsainiams RECEPTAI

Visame pasaulyje populiarėjanti barbekiu kultūra neaplenkė ir Lietuvos. Kepame, skrudiname, verdame, troškiname ir net rūkome. Tam užtenka kokybiškų...