avižos

52 straipsnių

Aviža (lot. Avena) – miglinių (Poaceae) šeimos augalų gentis.

Agnė Keizikienė

Man visada magėjo išbandyti populiarius Youtube grožio triukus, kurie žada neįtikėtinus rezultatus. Ilgai rinkausi, kuris bus tas pirmasis. Nenorėjau veido apsiklijuoti lipnia juosta, kad galėčiau jį „teisingai“ padengti kontūravimo priemonėmis ar akių šešėliais. Bet galiausiai radau vieną, kuris pa...

Užkandžiai tarp pagrindinių valgymų malšina alkį ir suteikia organizmui visų reikiamų medžiagų. Žinoma, svarbu sumaniai pasirinkti patiekalus užkandžiams ir būti pasiruošusiems, kai užklumpa alkis. Daugybė sveikų užkandžių yra ne tik vertingi, bet ir gardūs. Dietologai parinko 10 užkandžių, kurie pa...

Ruduo – ypatingas visiems košių mylėtojams, nes spalio 10 d. minima Pasaulinė košės diena, po kurios jos sezonas oficialiai prasideda. Dubenėlis šiltos ir kreminės avižinės košės – tai bene populiariausias pusryčių patiekalas ne tik visame pasaulyje, bet ir Lietuvoje. Tačiau daugeliui žmonių košė si...

Stipresnis imunitetas ir atsparumas virusams? Dailėjančios kūno linijos ir daugiau energijos? Sotumo jausmas ir retesnis užkandžiavimas? Visiems šiems klausimams tinka vienas atsakymas – avižinė košė. Nors šio patiekalo nauda neabejoja daugelis, tačiau ne kiekvienas žino, kiek daug naudingų savybių,...