Apyniai

„Švyturys Brewery“ ir VGTU „LinkMenų fabrikas“ sukūrė inovaciją barams (5)

Nuolat eksperimentuojantys aludarystės ir inžinerijos inovatoriai sukūrė pirmąjį pasaulyje įrenginį, kuriuo barmenams bus suteikta proga savo...

55 metus klientus kerpanti moteris dar ilgai norėtų dirbti: šiandienos kirpėjoms – itin sunku (37)

Šiais laikais, kai kirpėjų yra tiek daug, tenka pavargti, kol atrandame savąją. Dauguma šiauliečių puikiai pažįsta kirpėją Danutę Čeponienę....

Jei seniai gerai miegojote, būtinai išbandykite: 5 žolelės puikiam poilsiui receptas (10)

Susidūrę su nemigos problema ją paprastai sprendžiame pasitelkdami migdomuosius vaistus ir pamirštame, kad yra saugesnių, taip pat veiksmingų...

Po 200 metų pertraukos Belgijos vienuoliai atgaivina senąsias tradicijas

Belgijos Grimbergeno vienuolyno vienuoliai po daugiau nei 200 metų trukusios pertraukos jau netrukus gali grįžti prie alaus virimo. Vienuolynas, kurio...

Paaiškino, dėl ko žmonės prie desertų mėgsta kavą: dėl tos pačios priežasties prie jų tiktų ir alus (3)

Geriausiu šiais metais pripažintas virtuvės šefo Martyno Praškevičiaus restoranas „Džiaugsmas“ šį garbingą titulą iškovojo ir Lietuvos...