Albertas Šiurna

Rado kaip supaprastinti mėsinių galvijų auginimą (2)

Norint išlikti konkurencingu ūkiu būtina nuolat atsinaujinti ir įdiegti pažangias technologijas, o tam, žinoma, reikia nemažai investicijų.

Ką būtina žinoti renkantis mėsą: mitybinė vertė, riebumas, pašalinės medžiagos ir skonis (77)

Kad ir kaip mus bartų mitybos specialistai, lietuviai – mėsėdžių tauta. Žinia, mėsos mes valgome per daug, tačiau jei jau negalime atsisakyti šio...

Skausmingi galvijų eksporto apribojimai (16)

Dėl galvijų eksporto į Turkiją draudimo jų augintojai svarsto galimybę bylinėtis su Valstybinės maisto ir veterinarijos tarnyba.

Produktų perdirbimui ūkiuose – žalia šviesa (32)

Ūkininkai užsidegę ryžtu vaduotis iš perdirbėjų gniaužtų – savo ūkiuose jie ketina įsirengti nedidelius perdirbimo cechus. Vilčių savo ūkyje...