Regos korekcija lazeriu – tai saugi, tiksli, neskausminga, greita refrakcijos ydų (trumparegystės, toliaregystės, astigmatizmo) korekcija lazeriu. Po daugelio refrakcinių ydų korekcijos operacijų pacientas jau trečią dieną po operacijos gali saugiai vairuoti automobilį ir dirbti kompiuteriu.

Ką turi žinoti pacientas prieš tokią operaciją? Kaip išsirinkti iš lazerių, metodų, specialistų gausos? Kokie pojūčiai yra normalūs po operacijos ir kokios galimos komplikacijos? Ar operacija skausminga? Kokios šiuo metu siūlomos naujausios technologijos? Tai vieni dažniausių klausimų, kuriuos gydytojai girdi iš šia procedūra susidomėjusių pacientų.

Susigaudyti šioje srityje DELFI skaitytojams padės du Medicinos diagnostikos ir gydymo centro specialistai - gydytojai dr. Paulius Rudalevičius ir Lolita Jotautienė. Jie gruodžio 11 d. 11 val. tiesioginėje konferencijoje atsakys į visus jums iškilusius klausimus.

Juos, beje, jau galite užduoti dabar.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)