Jolanta. Labai ūžia dešinė galvos pusė. Ką daryti?

Rita. Kokia būtų jūsų nuomonė dėl vakcinacijos nuo COVID-19, jei sergu žarnyno vėžiu?

Jonas. Rytais dažnai tirpsta rankos, dėl ko taip gali būti?

Laima. Tinsta kojos, jas nuolat skauda. Ką daryti?

Kojų tinimas

Arnoldas. Ką daryti, jei naktį prasideda emocinis valgymas? Norisi ko nors sūraus, pavyzdžiui, bulvių traškučių ar duonos.

Stasė. Vakarais, atsigulus į lovą, pradedu jausti neramias kojas, ypač prie kelių. Masažuoju, lankstau, taip kartais tęsiasi iki vidurnakčio. Ar yra kokių nors vaistų, kurie man padėtų, ir kur kreiptis?

Zita. Esu pasiskiepijusi 2 vakcinomis nuo COVID-19. Po 6 mėnesių, planuojant 3 vakciną, susirgau COVID-19 infekcija (lengva forma). Kada galima vakcinuotis 3 vakcina?

„Camelia“ vaistinėje

Aidas. Persirgau COVID-19, buvo pneumonija, dabar rentgeno tyrimas nieko blogo nerodo, gydymas baigtas. Tačiau vis tiek įkvėpdamas jaučiu dūrius, skausmą nugaros plote ir kartais krūtinės ląstos plote. Atrodo, išpila šaltas prakaitas, bet jo nėra, tik kakta šalta. Kodėl taip yra?

Laimutė. Vaikas serga leukemija, gydytoja sako, kad ligos židinių yra ant smegenų dangalų, todėl sutriko jo kalba, judesiai. Ar susitvarkys viskas, jeigu tie židinukai, veikiami chemoterapijos, dings? Ar jau bus pažeista negrįžtamai?

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Dalintis
Nuomonės