Marija. Sveriu 111 kg, mano ūgis 168 cm. Noriu numesti svorio. Šiuo metu valgau pagal valandas, vakarais bandau išeiti pasivaikščioti, nueiti bent 3000 žingsnių. Nevalgau nieko saldaus ar su druska. Vištienos krūtinėlė tikrai būna be skonio, kaip ir salotos – tartum žolė. Pusryčiams renkuosi kiaušinius, liesą varškę, avižinių dribsnių košę, virtą vandenyje be druskos. Maistas – be skonio, o ir kilogramai nelabai mažėja.

Svarstyklės

Violeta. Skauda kelius, vidinėje kelių pusėje sutinę, paraudę. Darė rentgeną, nieko nerado. Kas tai galėtų būti?

Martynas. Vartoju vaistus nuo padidėjusio kraujo spaudimo, turiu antsvorio, norėčiau ilgiau pasivaikščioti, bet paėjus porą kilometrų pradeda tinti rankų pirštai. Kodėl taip nutinka ir ką daryti?

Leonas. Man 76 metai, pasiskiepijau 2 dozėmis „Comirnaty“. Kokia vakcina skiepytis trečią kartą?

Arnoldas. Mano mamą kankina kosulys – labai dažnai kosėja, kosulys būna sausas, su skrepliais. Ką patartumėte ir kokius vaistus jai vartoti? Ar toks kosulys negali būti dėl COVID-19?

Džiuljeta. Gyvenu Jungtinėje Karalystėje, dirbu fabrike, darbas naktinis. Labai skauda stuburą, klubus, taip pat pilvo viduje skauda skrandį, kasą, inkstus. Ar gali būti visos problemos dėl stuburo?

Jovita. Kada gerti vandenį – prieš valgį, valgant ar po valgio? Ir kokiais intervalais?

Asociatyvioji nuotr.

Ilmara. Nuolat šokinėja kraujo spaudimas. Ką daryti?

Zita. Kuo skiriasi panikos priepuoliai nakties metu nuo širdies ritmo sutrikimo?

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Dalintis
Nuomonės