Gabija. Vargina dažnas mieguistumas, atsistojus svaigsta galva, jaučiu nuotaikų kaitą, pyktį, irzlumą, stresą. Kas tai gali būti?

Kristė. Ką daryti, kai pulsas padidėja iki 120 ar net daugiau? Ką galima vartoti, kad jį sumažinčiau?

Ilona. Man 37 metai. Mano pulsas dažniausiai būna 104 arba 109, išgėrus lašiukų nukrenta iki 87, o tada vėl iš naujo pakyla. Turiu skydliaukės ligą, taip pat jaučiu skausmą krūtinėje prie širdies. Ką patartumėte daryti?

Algirdas. Jau beveik 4 mėnesius kartas nuo karto jaučiu veido dirginimą nuo ausies iki kaklo. Jaučiu lyg sroves, lyg badymą adatėlėmis ar tirpimą. Ką daryti?

Juozas. Kaip gydyti sutrikusį širdies ritmą?

Vida. Kodėl atsibudus ryte burna būna išdžiuvusi ir lyg išplikyta?

Sondra. Jei COVID-19 liga pripažinta sezoniniu gripu, kodėl taip peršate skiepytis, kai virusas mutuoja? Kodėl vienintelis išsigelbėjimas yra vakcina, o ne žmogaus imunitetas? Turiu kraujyje antikūnų, pernai jaučiau peršalimo simptomus, tačiau koks tikslas dabar vakcinuotis, jei organizmas jau tą virusą atpažins, nes buvo susidūręs su juo?

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Dalintis
Nuomonės