Elena. Vyrui dažnai pasireiškia refliukso simptomai, pradėjus valgyti tiesiogine prasme nurytas maistas „iššoka“ atgal. Dabar bijo valgyti, nes tada pradeda skaudėti gerklę. Rytais liežuvis būna baltas. Kaip gydyti šią ligą?

Edita. Ar po COVID-19 praradus uoslę ir praėjus daugiau nei pusmečiui, dar yra tikimybė, kad ji grįš? Esu girdėjusi, kad praėjus pusmečiui jau gali ir nebegrįšti. O gal dar kokių patarimų galėtumėte duoti, kaip atstatyti uoslę?

Uoslė

Inga. Ar pašalinus tulžies pūslę būtina gerti vitaminus A ir E?

Audrius. Esu neskiepytas nuo COVID-19, per 2 pandemijos metus ne kartą bendravau su susirgusiais koronavirusu, bet pats taip ir nesusirgau. Kaip taip gali būti?

Laima. Ar natūraliai po COVID-19 ligos susidarę antikūnai veikia blogiau už tuos, kurie susidarė po skiepo? Kodėl prieš vakcinaciją netiriama, ar žmogus turi antikūnų?

Juozas. Ar organizmas įsisavins vitaminus iš maisto papildų, jeigu neįsisavina iš maisto?

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Dalintis
Nuomonės