Anksčiau aukščiausia amžiaus riba buvo 40 m., dabar ją padidino iki 42 m.

Moterims atsirado galimybė pasinaudoti vienu nemokamu dirbtiniu apvaisinimu (tikimybė, kad jis bus sėkmingas – viena iš aštuonių). Sveikatos apsaugos specialistų teigimu, nuo šiol daugybė moterų sutaupys iki 12 609 dolerių už gydymą. Tiesa, dirbtinio apvaisinimo specialistai jau abejoja, kad valstybė bus pajėgi pakelti naują naštą.

Na o tos pačios lyties poros galės susilaukti kūdikio su donoro sperma. Jei per šešis gydymo ciklus nepavyks pastoti, poroms priklauso nemokamas dirbtinis apvaisinimas. Homoseksualų teisių gynėjai tam pritaria, na o organizacijos „Comment on Reproductive Ethics“ atstovei Josephine Quintavalle tai atrodo absurdas ir tiesio noras pakeisti biologinius dėsnius.

Naujos taisyklės turėtų patenkinti didėjančius rinkos poreikius. Vis daugiau vyresnio amžiaus moterų nori pagimdyti kūdikį. Pagal statistiką, bandančių dirbtinį apvaisinimą lesbiečių porų nuo 178-ių 2007 m. padaugėjo iki 417-os 2010 m.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (158)