„Šiandienos rytui turime 17 susirgimų COVID-19, iš jų 8 medikai", – rašė D. Varnas.

Politikas su kraštiečiais taip pat dalijasi rekomendacijomis: „Plauti rankas kas 30 min., neliesti akių, nosies, burnos. Vaikščioti su kauke, nesvarbu, kad nesergi. Paviršius valyti spiritu (pinigai, telefonai, rankenos). Parduotuvės eilėse stovėti metro atstumu su kaukėmis ir pirštinėmis. Batus palikti už durų. Vengti žmonių, vaikų nevešti pas senelius."

Ukmergės rajono 2018 m. duomenimis, čia gyvena 34 408 asmenys (iš jų 20 591 mieste, 13 817 kaime).

Kovo 26 d. 8.00 val. duomenimis:

Lietuvoje patvirtintų ligos atvejų: 290
Mirusiųjų nuo koronaviruso skaičius: 4
Pasveikusiųjų skaičius: 1
Per vakar dieną ištirta: 849
Iki šiol iš viso ištirta ėminių dėl įtariamo koronaviruso: 4320
NVSC duomenis pateikusių asmenų skaičius: 74887 (2020-03-20)
Paveiktomis teritorijomis laikomos visos šalys

Trečiadienį „Delfi" rašė, kad Ukmergės ligoninės, kurioje koronavirusas nustatytas vienai gydytojai ir dėl šio užkrato mirė 3 pacientai, vyriausiasis gydytojas Rimvydas Civilka „Delfi“ papasakojo, kad šiuo metu viename likusiame veikiančiame slaugos skyriuje dirba tik vienas gydytojas, jam talkina kelios slaugytojos. „Su personalu problema darosi didžiulė”, – sako ligoninės vadovas ir ieško pagalbos.

„Labai įtempta situacija ligoninėje, nes šiai dienai 240 medikų yra karantine, tai skaičiai įspūdingi. Su personalu problema darosi didžiulė”, – sakė įstaigos vadovas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (164)