K.Garuolienė Vilniaus universiteto Medicinos fakultete yra įgijusi gydytojos pediatrės kvalifikaciją, vėliau mokėsi viešojo administravimo Mykolo Romerio universiteto Ekonomikos ir finansų valdymo fakultete, tapo biomedicinos mokslų daktare.

K.Garuolienė yra dirbusi Valstybinėje ligonių kasoje medicinos ir ekspertizės, vaistų kompensavimo srityse, nuo 2005 metų buvo Vilniaus universiteto Medicinos fakulteto Patologijos, teismo medicinos ir farmakologijos katedros asistentė, nuo 2012 metų – lektorė.

Sveikatos apsaugos ministro Aurelijau Verygos politinio pasitikėjimo komandoje jau dirba kardiologė iš Kauno Gintarė Šakalytė. Ji taip pat eina sveikatos apsaugos viceministrės pareigas.

Ministro patarėju dirba ekonomistas Darius Kazlauskas, viešųjų ryšių klausimais ministrui patarinėja buvusi Valstybinės ligonių kasos Ryšių su visuomene skyriaus vedėja Lina Bušinskaitė-Šriubėnė.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)