Danny Resnico ir Ray Chavezo sukurti naujieji silikoniniai prezervatyvai yra ne tik tampresni ir lankstesni, bet ir geriau sulaiko virusus bei bakterijas. Be to, juos galima sulankstyti tarsi armoniką ir labai paprastai užmauti ant varpos.

„Origami“ pavadintus prezervatyvus turėtų būti lengviau užsidėti, be to, jų struktūra ir gofruotumas suteikia abiem partneriams pojūtį, tarsi būtų užsiiminėjama seksu be jokių apsaugos priemonių. Naujųjų prezervatyvų sienelės storesnės, jie taip neapspaudžia penio – būtent čia ir slypi jų paslaptis, mat viduje esantys lubrikantai imituoja vaginos vidų.

Naujausioje silikoninių prezervatyvų versijoje yra netgi rezervuaras, į kurį patekusi sperma ištekėti nebegali. Jis kur kas saugesnis nei nedidelis papildomas lateksinio  prezervatyvo prailginimas viršuje.

Šiuo metu atliekami bandymai su trijų modelių silikoniniais prezervatyvais – skirtais moterims, skirtais vyrams ir skirtais specialiai analiniam seksui. Saugumo sumetimais iš pradžių tyrimo dalyviai juos išbandys patys vieni savarankiškai. Vėliau prezervatyvus išmėgins poros ir tik tada bus pradėti didesnio masto tyrimai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (95)