Jūros sraigių nuodai paprastai yra naudojami paralyžuoti arba nužudyti grobį, tačiau juose taip pat yra vienas junginys, kuris ilgam pašalina skausmą – kai mokslininkai šį junginį išbandė ant laboratorinių žiurkių, jie nustatė, kad jis veikia ilgiau nei tris dienas.

Jungtinių Amerikos Valstijų mokslininkai teigia, kad šis tyrimas – tai įrodymas, kad gali būti sukurta nauja terapija pacientams, kenčiantiems nuo chroniško skausmo, kai kiti vaistai nebepadeda.

Jutos universiteto (angl. University of Utah) mokslininkai, kurių tyrimas buvo išleistas moksliniame žurnale „Proceedings of the National Academy of Sciences“, aiškina, kad dauguma vidutinio arba stipraus skausmo vaistų sumažina smegenų skausmo suvokimą , tačiau Rg1A junginys, randamas Conus regius sraigių nuoduose, veikia skirtingai.

Jutos universiteto psichiatrijos profesorius J. Michael Mclntosh pareiškė: „Labiausiai dėl šių rezultatų mane žavi prevencijos aspektas. Atsiradus chroniškui skausmui, jį išgydyti tampa sunku. Šis junginys pateikia potencialų naują būdą užkirsti kelią skausmo atsiradimui ir naują terapiją pacientams, kurie jau yra viską išbandę.“