Portalas lrytas.lt paskelbė, kad pirmadienį nuo COVID-19 ligos mirė tai pačiai amžiaus grupei priklausęs vyras. Kaip, remdamasis savo šaltiniais skelbia portalas lrytas lt, vyras mirė greitosios pagalbos automobilyje, taip ir nepasiekęs ligoninės.

S. Tenytė portalui „Delfi“ sakė, kad mergina į ligoninės priėmimo skyrių atvežta jau kritinės būklės. Medikai jai padėti niekuo negalėjo.

„Ji atvežta labai sunkios būklės, turėjo gretutinių ligų, negaliu tiksliai pasakyti, ar buvo pasiskiepijusi“, – sakė RŠL atstovė.

EKMO aparatas

Apie greitosios automobilyje mirusį vyrą S. Tenytė neturėjo jokių žinių.

Pasak pašnekovės, šiuo metu RŠL bendrame skyriuje dėl COVID-19 ligos šiuo metu gydomi 85 asmenys, iš kurių – 21 paskiepytas, o Reanimacijos ir intensyviosios terapijos skyriuje (RITS) – 18. Iš jų paskiepyti du.

Antradienio duomenimis, RŠL RITS gydytų asmenų amžius buvo nuo 34 iki 81 m.

Kaip skelbia Lietuvos statistikos departamentas, iš viso nuo koronaviruso mirė jau 15 asmenų, priklausiusių 20–29 metų amžiaus grupei, iš kurių pilnai paskiepytas buvo vienas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Dalintis
Nuomonės