„Ji mirė nuo COVID-19 ligos ir jos sukeltų komplikacijų – kvėpavimo nepakankamumo. Tai įprasta COVID-19 ligos sukelta klinika“, – portalui sakė S. Tenytė.

Portalas 15min paskelbė, kad mirusioji – Šiaulių Ragainės progimnazijos mokytoja. Tai šiam portalui patvirtino Šiaulių miesto savivaldybės viešųjų ryšių koordinatorius Vitalis Lebedis.

Tai – nebe pirma jauno žmogaus mirtis nuo koronaviruso pastaruoju metu.

Primename, kad pirmadienį mirė du asmenys, kurie priklausė 40–49 metų amžiaus grupei: Klaipėdoje mirė šiai amžiaus grupei priklausęs vyras, Kėdainių rajone – moteris. Abu mirusieji nuo koronaviruso nebuvo skiepyti.

Praėjusį ketvirtadienį Akmenės rajono savivaldybėje registruota 20–29 metų amžiaus grupei priklausiusio vyro mirtis. Vos po kelių dienų, sekmadienį, pranešta apie užgesusią 30–39 metų vyro iš Kėdainių rajono savivaldybės gyvybę. Abu šie vyrai taip pat buvo neskiepyti.

Statistikos departamento duomenys rodo, kad per praėjusią parą nustatyti 1197 nauji COVID-19 atvejai, mirė šeši žmonės.

Pusė mirusiųjų buvo nepaskiepyti arba paskiepyti iš dalies.

Praėjusią parą mirė po du vyresnius nei 70-ies ir 80-ies metų žmones, taip pat po vieną vyresnį nei 30-ies ir 90-ies metų žmogų.

Ligoninėse nuo COVID-19 šiuo metu gydoma 910 žmonių, 89 iš jų – reanimacijoje. Žmonių ligoninėse, lyginant su ankstesne para, padaugėjo keliomis dešimtimis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (657)