Savo nuomonę L. Slušnys išdėstė socialiniame tinkle „Facebook“.

„Kol mano kolega iš gandriukų partijos blaškosi su pasiūlymais ant vyno ir šampano butelių klijuoti paveikslėlius panašius į tuos, kurie puikuojasi ant cigarečių pakelio, o konkurencijos taryba paskelbia apie baudas vaistinėms dėl galimo susitarimo, vienas vaistinių tinklas paskelbia naują Kalėdinį stebuklą.

Ir tikrai, kam reikia tos mišrainės, kūčiukų, šampano ir daugybės vargo Kalėdų išvakarėse. Užsisakykite vaistų ir bus jums šventė!

O dar stebimės kaip čia tie lietuviai vaistų tiek daug suvartoja ir jiems daug pinigų išleidžia“, – ironizavo Seimo narys.

„Eurovaistinės“ Komunikacijos vadovė Rolanda Lipnevičiūtė portalą „Delfi“ patikino, kad reklama niekaip nesusijusi su Konkurencijos tarnybos atveju ir tai nėra kalėdinė paslauga. Tokios paslaugos reklama esą sukasi jau kurį laiką.

Rolanda Lipnevičiūtė

„Vaistų užsakymas telefonu aktuali paslauga pacientams, kuriems reikia retų receptinių vaistų – juos užsisakę telefonu žmonės atvyksta į konkrečią vaistinę jų pasiimti. O taip pat pastaruoju metu ją aktualizavome dėl vaistų trūkumo problemos kviesdami prieš vykstant į vaistinę pasiteirauti apie reikalingus preparatus ir jei reikia – juos rezervuotis.

Pati telefoninių konsultacijų paslauga sukurta COVID pandemijos metu, kai kvietėme kuo mažiau lankytis viešose erdvėse. Paslauga jau dvejus metus naudojasi žmonės, kuriems užsakyti internetu nėra patogu – paskambinęs žmogus gali ne tik susidėti vaistus ir atsiimti vaistinėje, bet ir telefonu gauti vaistininko konsultaciją apie vaistų vartojimą ar simptomus“, – teigė R. Lipnevičiūtė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją