Gydytojas kovojo su šia liga Respublikinėje Klaipėdos ligoninėje, kurioje išdirbo daugiau nei 35 metus. Prieš penkerius metus palikęs šią ligoninę ir išėjęs užtarnauto poilsio, grįžo kaip pacientas, tačiau neilgam.

Apie mediko mirtį portalui „Delfi“ patvirtino ir Respublikinė Klaipėdos ligoninė

Romaldas Mackevičius 1977 m. baigė Kauno medicinos institutą. Buvo kompiuterinės tomografijos pradininkas Lietuvoje, gerbiamas ir mėgstamas pacientų. Artimieji prisimena kaip nuoširdų, rūpestingą gero humoro jausmo nestokojantį žmogų.

„Netekome Gydytojo ir puikaus žmogaus. Tai buvo senosios gydytojų kartos atstovas, dirbęs iš pašaukimo, visa širdimi atsidavęs pasirinktai profesijai“, – teigė gydytojo kolegos.

Tai jau trečioji mediko mirtis, apie kurią pranešta pirmadienį.

Pirmadienio rytą Respublikinė Panevėžio ligoninė pranešė apie tai, kad nuo COVID-19 mirė 49 metų Urologijos skyriaus bendrosios praktikos slaugytoja Birutė Malinauskaitė.

Apie netektį pranešė ir Pakruojo ligoninė. Sausio 17-ąją, kaip rašoma, po klastingos ligos mirė ir gydytojas Juozas Vyšniauskas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (110)