Deja pasitaiko, jog pasibaigus šiam terminui, gauti net pigiausi pasiūlymai vis tiek ženkliai viršija iš pradžių pirkimui planuotas lėšas, rašoma pranešime spaudai.

Šiuo konkrečiu atveju Santariškių klinikos įvertino gautus per brangius pasiūlymus bei perkamų prekių rinkos kainas ir nustatė naują pirkimui skirtą biudžetą.

Santariškių klinikų prioritetas yra pacientai ir jų sveikata, todėl norėdami užtikrinti nenutrūkstamą pagalbą, nusprendėme vykdyti ne naują pirkimą, o širdies palaikymo prietaisus ir vienkartines medicinines priemones įsigyti derybų būdu. Apie tai nedelsdami pranešėme Viešųjų pirkimų tarnybai bei ją išsamiai informavome apie planuoto biudžeto pakeitimą ir to pareikalavusias priežastis.

Santariškių klinikų direktorius plėtrai Justinas Ivaška sako, kad ligoninė pacientams užtikrins ekstrinių asmens sveikatos priežiūros paslaugų teikimą, tačiau jis neatmeta ir tokios galimybės, kad tam tikros planinės operacijos gali būti atidėtos.

Pagal Viešųjų pirkimų tarnybos pateiktus nurodymus ir paaiškinimus, artimiausiu metu Santariškių klinikos ketina atlikti pakartotinį pacientams būtinų širdies veiklą palaikančių priemonių atvirą pirkimą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)