Gimusi ir užaugusi šalies pietuose esančiuose Prienuose ir baigusi Prienų „Žiburio“ gimnaziją, studijuoti išvyko į Kauno technologijos universitetą. Bakalauro studijas baigusi Inžinerinės ekonomikos fakultete, magistro studijas tęsė Vadybos ir ekonomikos fakulteto marketingo katedroje.

Įgijusi diplomą Asta Teišerskienė liko gyventi ir dirbti Kaune, daugiau nei 20 metų dirbo finansų sektoriuje dviejuose Lietuvos komerciniuose bankuose. Karjerą pradėjusi kaip banko klientų aptarnavimo skyriaus ekonomistė, kilo pareigose perimdama klientų aptarnavimo bei banko tarptautinės plėtros sritis. Būdama Regiono verslo tarnybos vadove buvo atsakinga už banko atstovybių užsienyje veiklą, dalyvavo formuojant banko veiklos strategijas, tvirtino atskirų padalinių biudžetus, koordinavo banko KYC ir prevencijos procesus.

Dirbdama finansiniame sektoriuje Asta Teišerskienė domėjosi investicine veikla, konsultavo verslo įmones investiciniais klausimais, dirbo privačiuose projektuose.

Psichologijos Akademijoje, Vilniuje, studijavo Organizacinę ir praktinę psichologiją. Įgytos žinos praverčia dirbant komandoje, tobulinant vadovaujamą darbą.

Pradėjusi darbą Respublikinėje Šiaulių ligoninėje, naujoji administracijos vadovė džiaugiasi sutikusi daug kompetentingų žmonių, todėl viliasi, kad drauge su visais pavyks pasiekti užsibrėžtų tikslų, kuriant stiprios gydymo įstaigos viziją.

Astos Teišerskienės šeima gyvena Kaune. Drauge su vyru Artūru Teišerskiu augina tris vaikus, su kuriais drauge daug keliauja, mėgsta skaityti knygas, žaisti lauko tenisą. Aktyvus laisvalaikis padeda motyvuoti ne tik pačią save, bet ir įkvėpti bei organizuoti komandą motyvuotam darbui, inicijuoti idėjas. .

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją