Apie tai kelis darbus ligoninėje turintis A.Andriuška darbdaviams pranešė pirmadienį. Nors iš vadovaujamo posto jis pasitraukė, liko dirbti vaikų intensyviosios terapijos skyriaus gydytoju, rašo "Lietuvos žinios".

Ligoninės vadovas Raimondas Kunickas mano, kad nuo 1999-ųjų direktoriaus pavaduotojo, vėliau pavadintas administratoriaus, pareigas einantis specialistas vadovaujamo darbo greičiausiai atsisakė dėl balandžio mėnesį nutikusios nelaimės. Tuomet dėl neaiškios priežasties mirė ligoninėje gulėjęs 11 mėnesių kūdikis. Teismo medicinos ekspertai savo išvadų kol kas nepateikė.

"A.Andriuška taip pasielgti, matyt, sumąstė per atostogas ir priėmė tokį sprendimą. Gydytojui dabar turbūt labai sunkus periodas. Tačiau į žmogaus sielą juk nepažvelgsi", - svarstė R.Kunickas.

Jis patvirtino, kad administratoriaus prašymas atleisti jį iš einamų pareigų bus patenkintas. Kitas darbuotojas į jo vietą nebus priimamas, nes gydymo įstaigos, sujungtos iš Raudonojo Kryžiaus klinikinės ligoninės ir 2-osios klinikinės ligoninės, vis dar laukia struktūros pakeitimai. Jau patvirtintoje schemoje administratoriaus motinos ir vaiko priežiūrai pareigos nenumatytos.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)