Kai Veronica pirmą kartą atvyko pas gydytoją pasikonsultuoti dėl intymios plastikos (moteris buvo ką tik pagimdžiusi dukrelę), nei ji, nei chirurgas negalvojo, jog greitai taps vyru ir žmona. Tačiau būtent taip ir nutiko.

Tada žavi brunetė svėrė 20 kilogramų daugiau nei dabar, buvo labai nepatenkinta savo išvaizda. Pirmojo susitikimo metu ji netgi vengė tiesioginio akių kontakto. Tačiau D. Matlockas tada jos antsvorio nematė, jis regėjo ją kaip molį, iš kurio galima nulipdyti, ką tik nori.

Jis paklausė, ar moteris norėtų ryžtis „Wonder Woman Makeover“ pokyčiams – šiame pakete numatytas riebalų nusiurbimas nuo pasmakrės, rankų ir šlaunų bei braziliško užpakaliuko procedūra. Moteris sutiko su visais siūlymais – savo kūną atidavė į jo rankas. Įgyvendinęs suplanuotus pokyčius, gydytojas Veronicą pakvietė į pasimatymą ir iš karto pasipiršo. Nuo to laiko sutuoktinis padeda žmonai rūpintis jos išore – tinkamai maitintis ir sportuoti.

Tačiau iš D. Matlocko pastangų daugiausia išlošė ne pati Veronica. Norėdamas turėti idealų kūną, apie kokį visada svajojo, plastikos chirurgas pats ryžosi kelioms procedūroms. 49 metų gydytojas sako, jog tinkama mityba ir sportas jam būtų padėję pasiekti ribotus rezultatus.

Todėl plastikos chirurgas ryžosi kūno riebalus iš vienos vietos perkelti į kitą – jam buvo atlikta vadinamoji „Vaser High Def Liposculpting“ procedūra: gyvos riebalų ląstelės įsodintos į bicepsus, tricepsus bei krūtinės srityje. Kūnas tapo proporcingas.

Šiandien 49 metų plastikos chirurgas ir jo 39 metų žmona dalyvauja kultūrizmo varžybose – tai puikiai motyvuoja neprarasti geriausios formos.

„Jis rūpinasi savo kūnu, tai savotiškas spaudimas ir man. Žinote, ir aš nenoriu atsilikti“, - „Barcroff Media“ sakė Veronica. Per dieną pora valgo šešis kartus – mitybos režimas itin griežtas. Dažniausiai renkasi liesą vištieną, žuvį, ryžius ir daržoves.

Matlockų dukra – devynerių metų Isabella – tėvų domėjimosi kūno rengyba ir plastine chirurgija nesupranta. Anot mergaitės, sveikas maistas nelabai skanius, o operuotis dėl kosmetinių priežasčių taip pat teigia nenorinti.

„Nes po tokios operacijos nebebūčiau aš, o noriu būti savimi“, - teigia Isabella. Veronicos teigimu, nors vyras ir skatina išbandyti įvairias procedūras, moteris jaučia, jog sutuoktinis ją myli tokią, kokia ji yra.

Esą kai ji pirmą kartą įžengė į jo kabinetą, nors tada ir nebuvo itin patraukli, ji iš karto kritusi jam į akį. Jis pamilo mane iš pirmo žvilgsnio, šypsosi Veronica.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (98)