Portalas „Delfi“ rašė, kad pasiskiepyti antrąja „Vaxzevria“ vakcinos doze anksčiau nei po dvylikos savaičių gali ir abiturientai ar pedagogai. Jeigu jie yra Vilniaus miesto gyventojai, šitai gali padaryti, nuėję į puslapį vakcina.vilnius.lt. Jiems būtina nurodyti revakcinacijos ankstinimo priežastį, pagrindžiant ją pridėtu dokumentu.

O ar įmanoma pasiankstinti antrąją „Vaxzevria“ vakcinos dozę kitiems, kurie nėra nei abiturientai, nei pedagogai. Pasirodo, taip. Vilnietis Kęstutis pabandė tai padaryti ir pasidalijo patirtimi, ką darė žingsnis po žingsnio.

„Iš pradžių bandžiau antrąją vakcinos dozę pasiankstinti per „Korona stop“ puslapį. Deja, kurį laiką jame, pasirinkus norimą datą, nerodė aktyvių laikų. O vėliau, kai pradėjo rodyti laikus, neleido jų pasirinkti“, – prisiminė Kęstutis.

Vyras nusprendė rankų nenuleisti ir bandyti toliau. Taigi paskambino telefonu 1808.

„Kol pakels ragelį, laukiau net 25 minutes. Klausiausi ne muzikytės, o elementaraus pypsėjimo“, – pasakojo pašnekovas.

Kantrybė atsipirko ir pagaliau atsiliepė konsultantas. Iš jo vilnietis sužinojo, kad paskambinus šiuo telefonu antrosios dozės pasiankstinti nepavyks, bet gavo kitą telefono numerį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)