Manė esantis Matthew McConaughey

25 metų Rory Curtisas iš Jungtinės Karalystės 2012 metais pateko į automobilio avariją, kurios metu buvo pažeisti smegenys. Kai pabudo po šešias dienas trukusios komos, vyras tikėjo esantis garsus aktorius Matthew McConaughey. „Kai nuėjau į tualetą ir pažiūrėjau į veidrodį, buvau šokiruotas, nes neatrodžiau kaip jis. Nesupratau, į ką žiūriu“, – prisimena vyras. Po ilgų reabilitacijos mėnesių ir eksperimentinių vaistų vartojimo galiausiai R. Curtisas suprato, kad jis nėra Holivudo žvaigždė.

Australas mokėjo tik mandarinų kalbą

Benas McMahonas mokėsi mandarinų kalbą, tačiau toli gražu nebuvo jos gerai įvaldęs. Kai pabudo iš komos, į kurią nugrimzdo po automobilio avarijos, B. McMahonas nemokėjo jokios kitos kalbos, išskyrus mandarinų. Nors vėliau anglų kalbos žinios sugrįžo, vyras pasinaudojo savo naujai atrastomis mandarinų kalbos žiniomis ir persikėlęs į Šanchajų tapo vieno Kinijos televizijos šou vedėju.

Mažametė ėmė gerti ir rūkyti

Kinijoje penkias dienas komoje išbuvusi trejų metų mergaitė ėmė elgtis kaip gerokai labiau suaugęs žmogus. Prieš patekdama po lekiančio automobilio ratais Ya Wen buvo paprasta mergaitė, 2010 metais pranešė „NY Daily News“. Ya Wen mama teigia, kad labai pasikeitė iš komos nubudusios dukrelės asmenybė – ji ėmė vogti cigaretes ir vienu metu galėjo išgerti po tris stiklines alaus.

Senelis tapo priklausomu nuo sekso

2010 metais leidinys „Mirror“ pranešė, kad 81 metų senolis iš Šveicarijos iškrito iš medžio ir keturioms paroms paniro į komą. Kaip teigia Angelo De Luca sūnus Daniele, atsigavęs tėvas tapo priklausomu nuo sekso – senolis iššvaistė daugiau kaip 4 tūkstančius dolerių viešnamyje. Daniele įtaria, kad koma „ištrynė“ smegenų funkciją, kuri tramdo seksualinį potraukį. Vėliau tėvo meilės reikalų kontrolę perėmė į savo rankas pats sūnus.

Paauglė pradėjo puikiai kalbėti vokiškai

Trylikametė Kroatijos gyventoja sukėlė tikrą sąmyšį tarp gydytojų ir savo šeimos narių, kai po 24 valandas trukusios komos pajėgė kalbėti tik vokiškai, o gimtosios kroatų kalbos visai nemokėjo. Pranešama, kad paauglė turėjo vokiečių kalbos pagrindus, tačiau prieš susirgdama paslaptinga liga tebuvo pradiniame lygyje.

Trijų vaikų mama manė esanti paauglė

Kai 32 metų Sarah Thomson 2012 metais nubudo po dešimt dienų komos, ji manė, kad eina 1998-ieji, jai devyniolika, ir net nenutuokė, kad yra ištekėjusi ir turi tris vaikus. Didžiojoje Britanijoje gyvenanti moteris visiškai neprisiminė pastarųjų keturiolikos metų, savo santuokos ir net tokių įvykių, kaip Rugsėjo 11-oji. „Neturėjau supratimo, kieno tai vaikai. Maniau, kad jie kažkieno kito“, – pasakojo moteris leidiniui „Mirror“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (19)