„Jeigu kalbant apie komandos plėtimą plačiąja prasme, įtraukiant ir asmeninius gydytojus, galėčiau pasakyti tris konkrečias pavardes, – sakė G. Nausėda.

– Aš pasirinkau asmens gydytojus, vienas gydytojas iš Vilniaus, kitas – iš Kauno. Turime labai stiprius medicinos centrus tiek Vilniuje, tiek Kaune.

Vilniuje man padės gydytojas Andrius Klimašauskas, Vilniaus Santaros klinikų Skubiosios medicinos centro vadovas, anesteziologas ir reanimatologas.

Andrius Klimašauskas

Kaune mano asmens gydytoju sutiko būti ir aš tuo labai džiaugiuosi, LSMU rektorius, profesorius Remigijus Žaliūnas (Kauno klinikų Kardiologijos klinikos vadovas, kardiologas – DELFI).

Remigijus Žaliūnas

Šeimos gydytoja, kaip ir pastaruosius 20-25 metus, lieka Aušra Apanavičienė Centro poliklinikos nuostabi gydytoja, kuri dar, kuomet mano vaikams dar buvo 2 metukai, jau tada padėjo mums auginti vaikus, buvo visokio pobūdžio susirgimų, peršalimai ir visokie kitokie dalykai. Į šitą gydytoją galėjau kreiptis visokiais klausimais ir bet kada, bet kuriuo paros metu. Ji visada sutikdavo pakonsultuoti, padėti, greitai rasti sprendimą, todėl ir toliau norėčiau bendradarbiauti su šia gydytoja."

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (68)