„Vietoje nuobodaus ir tendencingo burbėjimo medicinos tematika mandrais terminais pradedame paprastą, šmaikštų ir net antrokui suprantamą projektą“, – sako laidos vedėjas, šeimos gydytojas Valerijus Morozovas.

Laidoje V. Morozovas ne tik dalinsis savo žiniomis, bet ir kalbins kitus gydytojus, taip pat atsakys į žiūrovų klausimus. Laidos žiūrovai taip pat galės matyti „Delfi TV“ komandos parengtus reportažus sveikatos ir medicinos temomis.

V. Morozovas jau yra gerai žinomas portalo „Delfi“ skaitytojams kaip straipsnių medicinos temomis autorius – jie visada sulaukia daug susidomėjimo tiek pačiame portale, tiek socialiniuose tinkluose.

„V. Morozovas žinomas kaip profesionalus gydytojas, kurio žiniomis galima pasitikėti. Negana to, jis turi dovaną sudėtingus dalykus paaiškinti paprastai, o jo žaismingas, kartais ironiškas kalbėjimo būdas sudomina ir atkreipia dėmesį į klausimus apie mūsų sveikatą, kurie turėtų rūpėti visiems“, – sako „Delfi“ Sveikatos ir naujosios laidos redaktorė Žiedūnė Juškytė.

Laida „Sveiki! Su gydytoju V. Morozovu“ bus rodoma kiekvieną antradienį 18 val.

Primename, kad „Delfi TV“ nuo vasario 6 d. yra rodoma ir atskiru televizijos kanalu. Visus laidos įrašus taip pat bus galima rasti „Delfi“ portale.

Skaitomiausias kiekvieną dieną naujienų portalas DELFI su visa eile teminių kanalų, skirtų įvairioms auditorijoms ir skelbimų portalas „Alio.lt“ nuo 2007 m. priklauso Estijos žiniasklaidos grupei „Ekspress Grupp“. Tai žiniasklaidos grupė, plėtojanti internetinės žiniasklaidos, leidybos ir laikraščių verslą Baltijos šalyse. „Ekspress Grupp“ Lietuvoje taip pat priklauso ir reklamos paslaugų internete bendrovė „Adnet media“.