Diabetu sirgusiai Clare White medikai taip pat sakė, jog atlikus skrandžio perrišimo operaciją jos sveikata gali taip pagerėti, kad jai galbūt nebereikės insulino.

Moteris labai troško sumažinti skrandį, nes per 14 metų trukusią kovą su antsvoriu jau buvo išbandžiusi visas lieknėjimo priemones. Pastaruoju metu ji svėrė apie 120 kg.

Tačiau 37 metų C. White iš Derbišyro grafystės po operacijos, atliktos Karališkojoje Derbio ligoninėje, patyrė širdies smūgį ir mirė.

Skrodimo metu buvo nustatyta, kad širdies smūgį sukėlė kraujo krešulys kairiajame plautyje, kuris susidarė dėl širdies problemų, susijusių su diabetu.

Skrodimas taip pat parodė, kad kraujo krešulį galėjo paskatinti viena infekcija.

Skrandžio perrišimo operaciją atlikęs chirurgas Paulas Leederis teigė manąs, kad pastaroji infekcija kilo būtent dėl žiedo, kuris dirgino jos skrandį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją