Klaipėdos respublikinė ligoninė „Facebook“ paskyroje pranešė, kad COVID-19 infekcija nusinešė net trijų darbuotojų gyvybes:

„COVID-19 liga pasiglemžė Respublikinės Klaipėdos ligoninės darbuotojų: Sigitos Januškienės, Irenos Kontrimienės ir Viačeslav Cepajev gyvybes.

Slaugytoja Irena Kontrimienė dirbo RKL Psichiatrijos filiale, Moterų skyriuje. Kolegų prisiminimuose ji išliks, kaip profesionali, energinga, jautri, darbui atsidavusi, rūpestinga slaugytoja, kuri dosniai dalinosi širdies šiluma, gerumu, kiekvienam rasdavo paguodos žodį, dovanojo šypsenas, aplinkui sukurdama jaukumą ir gerą nuotaiką.

Irena Kontrimienė

Psichiatrijos filialas neteko ir dar vieno savo darbuotojo – Viačeslav Cepajev, dirbusio Ūmios psichiatrijos skyriuje pagalbiniu darbuotoju. Viačeslav buvo labai vertinamas kolegų ir pacientų, kaip geras, pareigingas, atsakingas ir puikų humoro jausmą turintis žmogus ir darbuotojas.

Viačeslav Cepajev

Slaugytoja Sigita Januškienė dirbo Respublikinės Klaipėdos ligoninės Skuodo filiale, Vidaus ligų skyriuje.

Visus slaugytojos darbo metus Sigitos rankos lietė žmonių skaudulius. Jos ištarti žodžiai ir darbai atnešė pacientams palengvėjimą, viltį, išgijimą. Jos šypsena nešė šviesą, skleidė šilumą ir jaukumą. Neskaičiuojanti darbo valandų, atliekanti savo pareigą sunkiomis aplinkybėmis.

Sigita Januškienė

Kolegų prisiminimuose Sigita – nuoširdi, atvira, paprastai bendraujanti, gebanti sukurti situacijas, kurios priversdavo ne tik šypsotis, bet ir kvatoti....

Su liūdesiu prisimename ir ilgametį Psichiatrijos filialo vadovą Algirdą Narinkevičių, kurio gyvybę koronavirusas pražudė sausio pradžioje.

Amžinybėn iškeliavusieji liks mūsų širdyse, Atmintį apie save palikę ir darbuose, daiktuose, fotografijose, prisiminimuose. Mieli, Kolegos, tegul amžinybės kelias Jums būna ilgas...

Dalinamės skausmu ir nuoširdžią užuojautą reiškiame artimiesiems, Respublikinės Klaipėdos ligoninės, Psichiatrijos ir Skuodo filialų bendruomenei“.

Apie Jūrininkų ligoninės gydytojo V. Vasiliausko mirtį ligoninė paskelbė socialinio tinklo „Facebook“ paskyroje.

Vytautas Vasiliauskas

„Su giliu liūdesiu pranešame, kad šiandien, 2021 metų sausio 27 dieną netekome kolegos, gydytojo kardiologo Vytauto Vasiliausko. Po ilgos ir atkaklios kovos jis vis dėlto pralaimėjo kovą su koronavirusu.

63-uosius gyvenimo metus ėjęs kolega, trečdalį savo gyvenimo susiejo su Klaipėdos jūrininkų ligonine.

Po studijų Kauno medicinos institute Vytautas nuėjo turiningą visuomeninį ir profesinį kelią.

Vytautas buvo pirmosios Klaipėdos miesto tarybos deputatas.

Daugelį metų dirbo Respublikinėje Klaipėdos ligoninėje, buvo jos vyriausiuoju gydytoju, dirbo anesteziologu, kardiologu, o nuo 2000-ųjų savo profesinį kelią susiejo su mūsų ligonine.

Gydytojo profesionalumas ne kartą įvertintas ne tik ligoninės vadovo, bet ir sveikatos apsaugos ministro padėkomis, jį mylėjo pacientai ir kolegos.

Nuoširdžiausią užuojautą reiškiame jo seseriai, visiems Vytautą pažinojusiems ir branginusiems žmonėms.

Klaipėdos jūrininkų ligoninės bendruomenė vadovybė“

Tai – nebe pirmas gydytojas iš Klaipėdos Jūrininkų ligoninės, kurio gyvybę pasiglemžė COVID-19 infekcija.

Prieš dvi savaites paskelbta ir apie tos pačios Klaipėdos Jūrininkų ligoninės gydytojo gastroenetrologo Valdo Kuolo mirtį. Sausio 12-osios vakarą užgesęs medikas ėjo 67-uosius metus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (854)