Medikė sakė, kad kol kas tyrimas mirties priežasčiai nustatyti tebevykdomas, tad ji negalinti komentuoti mirties priežasties, tačiau nepanašu, kad ją galėjo sukelti organizmo reakcija į vakciną.

„Tai nebuvo nei anafilaksinis šokas, nei tromboembolija“, – kalbėjo vyriausioji gydytoja, pridūrusi, kad vyras, kaip matoma jo medicinos išrašuose, turėjo įvairių ligų, buvo patyręs ir traumą.

Žmogus mirė poliklinikoje, kaip priklauso, palaukęs 15 min. ir jau apsirengęs bei susiruošęs išeiti. Jis buvo reanimuojamas poliklinikos patalpose, deja, nesėkmingai.

Antradienį buvo kviečiami skiepytis nuo koronaviruso visi norintys 65 metų ir vyresni asmenys, tad prie Klaipėdos miesto poliklinikos nusidriekė ilgos eilės. Iš viso, anot vyriausiosios gydytojos, Klaipėdos miesto poliklinikoje antradienį buvo paskiepyta 670 žmonių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (563)