Toks gydymo metodas leidžia kovoti su daugeliu rimtų ligų, rašo „Healthy Food Team“.

Žinoma, kad didelio kiekio vandens vartojimas ryte nieko nevalgius padeda esant šiems negalavimams ir ligoms: galvos skausmui, kūno skausmams, širdies veiklos sutrikimams, padažnėjusiam pulsui, epilepsijai, padidėjusiam lipidų (riebalų) kiekiui kraujyje, bronchitui, astmai, tuberkuliozei, meningitui, inkstų ir šlapimo takų ligoms, vemiant, gastritui, viduriavimui, hemorojui, diabetui, vidurių užkietėjimui, visoms akių ligoms, gimdos ligoms, moteriško ciklo sutrikimams, o taip pat nosies, gerklės ir ausų ligoms.

Gydymo metodas:

Atsibudę ryte prieš valydami dantis išgerkite keturias stiklines po 160ml (iš viso 640ml) vandens. Išsivalykite dantis ir kitas 45 minutes nieko negerkite ir nevalgykite. Po pusryčių, pietų ir vakarienės nieko negerkite ir nevalgykite dvi valandas.

Vyresnio amžiaus žmonėms, ligoniams ir negalintiems iš karto išgerti keturių stiklinių vandens rekomenduojama iš pradžių gerti tiek, kiek įstengiama, o vėliau kasdien didinti išgeriamo vandens kiekį.

Kiek trunka gydymas esant skirtingiems sutrikimams:

Aukštas kraujospūdis – 30 dienų
Gastritas – 10 dienų
Diabetas – 30 dienų
Vidurių užkietėjimas – 10 dienų
Tuberkuliozė – 90 dienų

Idealiu atveju žmogus taip gerti vandens nieko nevalgius ryte turėtų visą gyvenimą. Tai suteiks sveikatos ir energijos.

Pastaba: sergant artritu taip gydytis pirmą savaitę galima tik tris dienas. Tuomet reikia daryti savaitės pertrauka ir vėl gerti vandens kasdien. Toks gydymas neturi šalutinio poveikio. Na, nebent tai, kad dažniau reikės bėgioti į tualetą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (194)