Penktadienį popiet prie Žaliųjų ežerų jau būriavosi vandens pramogų išsiilgę vilniečiai. Laisvą popietę jie leido žaisdami pliažo tinklinį, besiirstydami valtimis ar tiesiog drybsodami paplūdimyje.

Tiesa, J. Valiulio kavinė „Šernas“ lankytojų gausa pasigirti negalėjo. Tačiau verslininkas jau ruošėsi klientų antplūdžiui.

„Galvojam, kad bus šiandien. Kaip nors atidirbsim. Yra iškviestos mergaitės, kurios padės lauke prižiūrėti, aptarnauti“, - DELFI teigė J. Valiulis.

Kavinės savininkas neslėpė jau apsirūpinęs papildomomis gėrimų atsargomis. Tiesa, J. Valiulis neslėpė kiek nerimaujantis dėl vis dar neatvežtos alaus siuntos.

„Alus – kaip ir visur. Stipresni gėrimai vasarą stovi. Retkarčiais kažkas paprašo šalto vyno, putojančio vyno. Alus ir vaisvandeniai“, - sakė pašnekovas.

Vilniečių antplūdžio prie Žaliųjų ežerų starto jis teigė laukiantis jau apie 16 val. Esą srautą sumažinti galėtų nebent tie, kurie savaitgalį sumanė leisti pajūryje. „Gali būti antplūdis į Palangą. Bet visi nesutilps“, - šyptelėjo kavinės savininkas.

Verslininkas pernykštę lietingą vasarą prisiminė be jokio džiaugsmo. „Susiruošia žmonės – ir vėl išbaido“, - atsiduso J. Valiulis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (110)