Iš „YouTube“ vaizdo įrašų daugeliui pažįstama mergina tvirtina, kad jau metus nenaudoja dezodoranto, ir prisiekia, kad jos prakaitas nė kiek nesmirdi.

Neseniai paskelbtame vaizdo įraše 22-ejų metų Elyse Brautigam aiškina, kad nebenaudoja dezodoranto, nes jis esą turi įtakos krūties vėžio vystymuisi.

Nei purškiamo, nei rutulinio dezodoranto mergina nenaudoja nuo 2015-ųjų metų spalio. Ji teigia nepatirianti jokių problemų dėl nemalonaus kūno kvapo, nes laikosi veganiško raciono.

Savo gerbėjams E. Brautigam pasakoja, kad nuo tada, kai pakeitė mitybos įpročius, susireguliavo jos hormonai ir šiek tiek pakito kūno kvapas.

Mergina tvirtina, kad laikantis ypač griežtos dietos kūnas niekada netrenkia prakaitu, o ilgainiui jo kvapas apskritai tapo sunkiai užuodžiamas.

Havajuose gyvenanti mergina pasakoja, kad reguliariai lankosi sporto klube, kuriame treniruojasi, kol suprakaituoja. „Tikrai nesu iš tokių, kurie tenkinasi lengva mankšta. Siekiu, kad po treniruočių prakaitas žliaugtų upeliais“, – sako E. Brautigam.

Reguliariai sporto klube mergina treniruojasi jau porą metų. Kaip pati teigia, mankštinasi iki devinto prakaito.

Priežastį, dėl kurios jos prakaitas neturi nemalonaus kvapo, E. Brautigam aiškina tuo, kad jos vartojami natūralūs produktai nepasižymi aštriais kvapais, o štai termiškai apdoroti ir greitai paruošiami patiekalai visada stipriai kvepia.

Mergina įsitikinusi, kad kūno kvapą lemia mitybos racionas.

Ten, kur E. Brautigam gyvena, visada karšta, todėl neprakaituoti neįmanoma, bet išsiskiriantis prakaitas skleidžia vos juntamą kvapą, o ne dvokia, kaip paprastai.

Vaizdo tinklaraščio autorė sako, kad jei įdienojus prakaito kvapas visgi tampa nemalonus, ji tiesiog nusiprausia.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (118)