„Su žiema atsisveikinom pagarbiai, suprasdami, kaip ji savo gniaužtuose gali apriboti greitą judėjimą, kaip ji gali sumažinti saugumo jausmą kelyje. O vėjavaikis pavasaris krečia savo išdaigas...

GMP medikai, atskubėję į skubų kvietimą, susidūrė su netikėta kliūtimi, kai GMP automobilis įstrigo pažliugusiame kieme... Kadangi pacientui gelbėti be kitų priemonių buvo tiekiamas ir deguonis, GMP medikai turėjo pakankamai ribotą laiką, o ir iki artimiausios ligoninės buvo apie 35 km.

Į pagalbą atskubėjo kitas GMP ekipažas, vėliau ir priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos ekipažas, siekdamas pagelbėti GMP kolegoms. Taip visi ir liko ten, kur sustojo...

Esame dėkingi vietos ūkininkui, kuris nedvejodamas atsiliepė į spec. tarnybų pagalbos šauksmą, operatyviai atvyko su tavo technika ir visus „išlupo“ iš pavasarinio dumblo. Dviejų GMP ekipažų deguonis buvo skirtas pacientui, džiaugiamės, kad viskas baigėsi laimingai... Pavasaris pokštininkas“, – buvo rašoma Kauno rajono GMP feisbuke.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją