Kristina Rei prisistatanti 22-ejų rusė buvo įsitikinusi, kad jos lūpos per plonos. Ji pasiryžo pasididinti lūpas, kad jos būtų panašios į mėgstamos filmuko herojės lūpas. Iš viso didinimo operacijoms ji išleido apie 16 tūkst. Lt.

Dabar manikiūro specialistė jau pripažįsta, kad lūpų didinimas jai tapo priklausomybe, bet planuoja dar daugiau jas didinti.

Silikono injekcija kainuoja apie 160 Lt ir yra labai skausminga, tačiau iš Sankt Peterburgo kilusi K. Rei sako, kad jos nesustabdys jokios kliūtys.

Ji teigė: „Manau, kad fantastiškai atrodau, dėl to labai džiaugiuosi. Kartais gatvėje žmonės mane pravardžiuoja didžialūpe ar panašiai, bet man nė motais. Noriu daugiau, noriu būti panaši į filmuko heroję. Tapau priklausoma. Man tai patinka.“

K. Rei visada atrodė, kad turi per plonas lūpas, ji nuolat lygindavo jas su kitų lūpomis.

Animacinis personažas - Jessica Rabbit
„Mano vyresnės sesers Irinos lūpos putlios, gražios. Man patinka pilnos Jessicos Rabbit lūpos. Ji man moters grožio idealas. Nuo ketverių metų man atrodė, kad mano lūpos plonesnės už kitų. Gana anksti nusprendžiau jas pasididinti. Rusijoje per televiziją nuolat reklamuoja silikono ir botokso injekcijas“, – pasakojo ji.

Mokykloje iš K. Rei šaipėsi, vadino bjauria. „Iš manęs šaipėsi ne konkrečiai dėl lūpų, bet man atrodė, kad su didžiulėmis, putliomis lūpomis būčiau gražesnė“, – teigė moteris.

Sulaukusi 17 m. Kristina Rei nuėjo į grožio saloną pirmai lūpų didinimo injekcijai.

„Pirma injekcija buvo be galo skausminga, na bet rezultatas pradžiugino. Žinojau, kad norėsiu dar daugelio injekcijų, kol turėsiu tokias lūpas, kokių noriu. Paskui reguliariai pradėjau lankytis grožio salone, specialistai nebesistebi, kai pasirodau ir paprašau injekcijos“, – teigė K. Rei.

Pastaruoju metu netekėjusi K. Rei ėmė vaikščioti lūpų didinimo injekcijų rečiau – kartą per kelis mėnesius.

Ji pasakojo: „Putlios lūpos padėjo įgauti pasitikėjimo savimi. Net tėvai džiaugiasi. Jiems nesvarbu, kaip atrodau. Draugai sako, kad nebereikėtų didinti lūpų, bet aš dar nesu patenkinta.“

Nors praeiviai nuolat varsto žvilgsniais, niekada vaikino neturėjusi K. Rei džiaugiasi savo keista išvaizda: „Žinau, žmonės galvoja, kad keistai atrodau, bet man nerūpi. Kartais dėmesys mane džiugina – žmonės filmuoja mane mobiliaisiais telefonais. Kartais ir įžeidžia – yra sakę, kad atrodau kaip vyras. Tie žmonės – idiotai.“

K. Rei tvirtina, kad valgo, kalba ir bučiuojasi kaip anksčiau, lūpos netrukdo, o skausmo po injekcijų nejaučia.

„Kiekviena injekcija būna ne mažiau skausminga. Laimė, niekada nebuvo infekcijų ar skausmų po injekcijų. Lūpos padarė didelę įtaką mano gyvenimui, tad nežadu sustoti. Jokio pavojaus sveikatai nėra, kol kas nieko blogo neatsitiko. Dar neapsisprendžiau, kiek didinsiu, bet žinau, kad dabar jos dar per plonos“, – užtikrintai sakė moteris.

Ateityje ji ketina pasididinti krūtinę, pakoreguoti nosies formą ir ausis, kad jos būtų įstrižos kaip elfo. „Gerai būti kitokiai“, – įsitikinusi K. Rei.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją