Kaip skelbia šaltinis, trečiaklasei liepos pabaigoje gatvėje įkando Siamo katė .Į šį įvykį niekas nekreipė dėmesio: įkandimo vietą patepė briliantine žaluma ir pamiršo.

Tik po mėnesio Irina staiga pasijuto blogai.

„Ji grįžo namo iš mokyklos ir pasiskundė, jog jai niežti įkandimo vietą, tuomet staiga pakilo temperatūra, ir mes iškvietėme greitąją pagalbą“, - pasakoja mirusios mergaitės močiutė Jekaterina Michailova.

„Atvykę medikai įkandimo vietą patepė tepalu nuo alergijos, tačiau jo aprašo nepaliko, ir išvažiavo, pareiškę, jog tai paprasčiausias gripas, todėl reikia kviestis šeimos daktarą“, - sakė močiutė.

Mergaitės būklė tik blogėjo. Jos artimieji vėl iškvietė greitosios pagalbos medikus, kurie galiausiai ligonę išvežė į ligoninę. Kad mergaitė serga mirtina liga, daktarai susivokė tik po geros paros.

„Pas mus mergaitė jau buvo atgabenta kritinės būklės. Iškvietėme specialistų iš Maskvos, sostinės medikai patvirtino mūsų spėjimus: mergaitė sirgo pasiutlige. Antradienį jos gyvybę užgeso“, - žurnalistams sakė ligoninės atstovas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)