Baisogalos gyventojai piktinasi, kad vairuotojas netinkamai izoliavosi, jo šeima nesilaikė karantino reikalavimų. Ne vienas sako matęs vairuotoją vaikščiojantį po miestelį.

To patvirtinti negalėjo Baisogalos seniūnė Renata Masiūlienė, tačiau ji sakė mačiusi į darbą einančią vairuotojo sutuoktinę. Ji dirba miestelio darželyje-mokykloje. Sūnus mokosi gimnazijoje. Kadangi vaikinas lankė sporto klubą, dabar jis izoliuotas dviem savaitėms, be to, klube dirbanti trenerė privalo izoliuotis bent dvi savaites. Dar vienas šeimos narys – dukra – šiuo metu kartu su tėvais negyvena.

Justinas Pranys, kuris paskirtas vadovauti Ekstremalių situacijų komisijos operacijų centrui, patvirtino informaciją apie naujus užsikrėtimo COVID-19 atvejus. Jis teigė, kad Nacionalinis visuomenės sveikatos centras šiuo metu nustato, su kuo užsikrėtę asmenys bendravo, kokius kontaktus turėjo. Anot jo, tik po kelių dienų bus daromi testai, siekiant išsiaiškinti, kiek dar yra užsikrėtusių asmenų, su kuriais kontaktavo vairuotojas ir jo šeimos nariai.

Neatmetama, kad gali būti ir daugiau užsikrėtusiųjų. Kol kas jokių kitų priemonių J. Pranys teigia nesiimsiantis.

Su tolimųjų reisų vairuotoju ir jo šeimos nariais bandyta susisiekti telefonu ir per socialinius tinklus, tačiau nesėkmingai – liko neišgirsta jų pozicija dėl kaltinimų, kad nesilaikė karantino sąlygų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (198)