“Šia akcija norime atkreipti moterų dėmesį į savo sveikatą bei prisidėti prie kovos su krūties vėžiu, paskatinti mankštintis ir sportuoti”, - sako projekto prieš krūties vėžį “Nedelsk!” iniciatorė Agnė Zuokienė.

Pasak jos, naujausi JAV mokslininkų tyrimai patvirtina, kad reguliari mankšta moterims ne tik padeda kur kas greičiau atsikratyti antsvorio ir dailina kūno linijas, bet ir sumažina pavojų susirgti krūties vėžiu.

Reguliariai mankštinantis iš vyresnio amžiaus moterų organizmo pasišalina estrogeną gaminantys riebalai, sumažėja atitinkamo hormono, sukeliančio krūties vėžį, kiekis. Pratimai vandenyje ypatingai stiprina žmogaus organizmą, mažina nervinę įtampą, lavina sąnarių paslankumą, gerina medžiagų apykaitą.

Treniruotes, kurių pradžia visuose trijuose miestuose - 10 val., organizuoja akcijos partneriai - ,,Lietuvos telekomo“ sporto klubas (Savanorių pr. 28, Vilnius), Kauno Centro sporto mokykla (Miško g. 1a, Kaunas) ir Klaipėdos sporto kompleksas (Gulbių g. 8, Klaipėda).

Lėšos, surinktos už treniruotę Vilniuje esančiame ,,Lietuvos telekomo“ sporto klube, bus pervestos projektui “Nedelsk!”. Kauno Centro sporto mokyklos ir Klaipėdos sporto komplekso rengiamose treniruotėse moterys galės apsilankyti nemokamai.

Akcijos metu bus platinami akcijos partnerio AVON Rožinio kaspino gaminiai, o surinktos lėšos parems šių metų AVON veiklą prieš krūties vėžį.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją