Ji pataria, ką reikėtų valgyti ir gerti, kaip bendrauti ir kaip rūpintis savo psichine sveikata, rašoma mirror.co.uk.

Kai kurie Belindos patarimai gan neįprasti – pavyzdžiui, ji pataria nesiurbti gėrimų per šiaudelį, nes, jos manymu, tai paskatina raukšlių formavimąsi aplink lūpas.

Ji tiki teigiamo požiūrio į gyvenimą nauda, taip pat sako, kad būtina bent kartą per mėnesį pasilepinti masažu. Dar vienas jos manymu svarbus punktas – reguliariai susitikti su draugėmis.

Savo tinklaraštyje „blivewear“ ji aiškina:

„Nieko nėra geresnio už moterišką pasisėdėjimą, treniruotę sporto salėje, vakarinį pasivaikščiojimą ar netgi pusryčius. Moterims reikia vienoms kitų, reikia moteriškų pokalbių – tai labai padeda įveikti stresą.“

Kalbėdama apie masažą, ji sako, kad tai ne prabanga, bet būtinybė.

Belinda sako: „Masažo metu atpalaiduojami raumenys, tad juos mažiau skauda, mažesnė raumenų plyšimų ir raiščių patempimo tikimybė. Ir ne tik tai – masažai pagerina mobilumą, taip pat padeda organizmui pašalinti sukauptus toksinus, todėl kūnas ir oda atrodo jaunatviškiau.

B. Norton pataria moterims pamiršti dietas, bet labiau susitelkti į fizinę veiklą – duoti kūnui daugiau apkrovos.

B. Norton sako: „Reguliariai valgykite sveiką maistą, kuris aprūpina organizmą būtinomis maistinėmis medžiagomis. Valgykite šešis kartus per dieną, porcijos dydis turi prilygti dviejų jūsų kumščių dydžiui.“

Kūno rengybos guru atskleidė dar vieną senėjimą stabdantį metodą – kasdien valgyti šilauoges. Ji aiškina, kad šilauogėse daug antioksidantų, jos pagerina kraujo kokybę, todėl stiprina širdies ir kraujagyslių sveikatą, padeda kovoti su ligomis.

Kiti produktai, pasak jos, kurie gerina odos būklę, yra špinatai, migdolai, lašiša ir daržovės.

Pasak jaunatviškos moters, reikėtų vengti perdirbtų produktų, tačiau kalorijų skaičiuoti, jos nuomone, neverta.

Savo tinklaraštyje moteris rašo, kad labai svarbu gerti daug vandens, kad organizme netrūktų skysčių. Ji pataria prieš kiekvieną valgį išgerti pilną stiklinę vandens ir vengti saldžių alkoholinių gėrimų.

Kalbėdama apie odos priežiūrą, Belinda nerekomenduoja „kepinti odos saulėje“. Ji primygtinai rekomenduoja visada tepti kūną, o ypač veidą nuo saulės apsaugančiomis priemonėmis, taip pat kiek įmanoma dažniau nešioti saulės akinius.

Ji taip pat įspėja moteris, kad labai svarbu prieš einant miegoti nusivalyti makiažą ir kas tris dienas nušveisti odą šveitikliu.

Įdomu tai, kad ji pasisako prieš bėgiojimą – pasak Belindos, toks fizinis krūvis sukelia kūnui stresą.

Ji atskleidžia, kad bando bėgioti trumpus atstumus, taip pat įtraukia vaikščiojimą, lengvų svorių kilnojimą ir rato treniruotes (angl. „circuit“).

Be to, B. Norton pataria nepamiršti vartoti plaukus ir nagus stiprinančių papildų. Taip pat medituoti, užsiimti joga, klausytis raminančios muzikos ir eiti pasivaikščioti. Jos manymu, labai svarbus yra teigiamas požiūris į gyvenimą.

Galiausiai, moteris pataria prieš miegą išjungti visus prietaisus ir socialinius tinklus, ir verčiau atsipalaiduoti vonioje ir paskaityti knygą. Jos manymu, labai svarbu yra riboti cukraus vartojimą ir anksti eiti miegoti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (142)