Šią savaitę dalinuosi mintimis apie tai, kaip aš pats randu motyvacijos jau beveik 2 metus beveik kasdien bėgti. Pernai, pamenu, nubėgau apie 3 350 km, šiemet jau esu įveikęs tą patį atstumą, o liko dar du geri mėnesiai.

Pristatau jums aštuntosios savaitės treniruotę tik prieš ją, kaip visuomet, nepamirškite 2 min prajudinti sąnarių, 5 minutes prasieit vikriu tempu.

Trumpai apie treniruotę: bėk 28 minutes ir tai daryt 3 kartus per savaitę. Daugiau įdomių dalykų rasite video bloge!

DELFI kartu su bėgimo entuziastu Ignu Dombrauskiu kviečia prisijaukinti bėgimą ir nuo 0 kilometrų įveikti net 5. O svarbiausia – nesustojus, neuždusus ir besišypsant! Devynis pirmadienius iš eilės Igno videoblogus rasite DELFI TV ir DELFI Sveikatos skiltyje.

Jei kyla klausimų, rašykite juos komentaruose. Socialiniuose tinkluose akimirkomis iš treniruočių dalinkitės žymėdami grotažymėmis #5nuo0 arba #DELFI5nuo0.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)