Vaikino teigimu, šią ypatingą dieną norėjosi paminėti išskirtinai.

„Nenorėjau kažko paprasto. Norėjau nustebinti taip, kad atsimintų visą gyvenimą. Nesinorėjo banaliai į taurę vyno įmesti žiedą. Norėjau daugiau – norėjau šou. Pasisėmęs minčių iš Youtube svetainės kaip užsieniečiai peršasi savo mylimosios, pradėjau mokytis šokti. Per dešimt treniruočių pasiekiau tai, ką matote vaizdo įraše. Tiesa, pirmąją treniruotę visiškai nemokėjau šokti – nejaučiau nei ritmo, nei muzikos. Turiu padėkoti savo šokių mokytojai Deimantei Valionytei, padėjusiai įgyvendinti mano svajonę“, - DELFI pasakojo Paulius.

Ši Bruno Mars daina taip pat pasirinkta neatsitiktinai.

„Rinkausi tarp dviejų kūrinių - „Marry you“ ir „Just the way you are“. Pastarąją pasirinkau dėl to, kad ji sukėlė daugiau emocijų. Atlikėjas dainuoja apie tą nuostabiąją moterį, kokia ji. Be to, ji nėra tokia populiari, pagal ją mažiau pasipiršusiųjų. Nenorėjau kitų kopijuoti“, - motyvus vardijo vaikinas.

Prie sudėtingos choreografijos prisijungė jaunieji D. Valionytės šokėjai-mokiniai.

„Tiek mokytoja, tiek šokėjai buvo labai laimingi, galintys prisidėti prie tokio svarbaus momento mano gyvenime“, - sakė jaunasis romantikas.

Jo teigimu, merginos reakcija atpirko visas sunkias treniruotes.

„Mano draugei tikrai labai patiko ši idėja. Ji iki šiolei tai prisimena ir po kelis kartus peržiūri vaizdo įrašą. Labai dėl to džiaugiuosi“, - atviravo 25 metų kaunietis.

Kviečiame pasigrožėti įamžinta akimirka:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (287)